3
Košarka

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA SAZNALA PROTIVNIKA: FMP je drugi finalista Superlige Srbije!

Objavljeno: 07.06.23 u 21:15

Vrhunsko izdanje izabranika Nenada Stefanovića!

FMP SoccerBet je ponovio uspeh iz prošle sezone i plasirao se ponovo u finale Superlige Srbije. U FMP Areni savladana je Mega Mis rezultatom 96:70.

Panteri su apsolutno kontrolisali ritam utakmice još od početka kada su otvorili rezultatom 25:9. Vratila se Mega, čak i zapretila u trećoj četvrtini kada je prišla na pet poena zaostatka (48:43).

Usledila je furiozna serija 12:0 na krilima snažne odbrane, ali i briljantnog Ebuke Izundua koji je postigao dve trojke u kratkom vremenskom intervalu. To je bilo prelomna tačka utakmice, povratka za rivala nije bilo i publika je u nastavku mogla da uživa u izdanju mladih i talentovanih igrača.

Najefikasniji akter utakmice bio je pomenuti Izundu koji je ubacio 22 poena uz osam skokova. Pratio ga je Aleksa Stepanović koji je ubacio 17 poena uz sedam skokova. Dabl-dabl učinak imao je Čarls Mur koji je imao 13 poena i 12 skokova. Ipak, posebno se izdvaja nesvakidašnji učinak Ranka Simovića koji je ubacio 19 poena uz devet skokova i četiri ukradene lopte. Statistička kolona koja govori koji je rezultat bio dok je Simović bio na parketu kaže +43 što se ne viđa svaki dan.

1
4

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter