0
Evrokupovi

FOTO: Twitter screenshot

STRAHOVITE SCENE NA ‘FORTUNA ARENI’: Engleski navijači divljaju na tribinama, huligani pogodili kapitena Fiorentine u glavu! (VIDEO)

Objavljeno: 07.06.23 u 22:05

Prosto je neverovatno da se dešavaju ovakve stvari!

Veliko finale po rangu trećeg evropskog takmičenja, Lige konferencija, počelo je tačno u 21 čas na ‘Fortuna Areni‘ u Pragu. Snage u prestonici Češke Republike, pred krcatim tribinama, odmeravaju ekipe Fiorentine i Vest Hema. 

Nakon nešto više od 45 minuta nadigravanja, računajući i sudijsku nadoknadu vremena, ne semaforu i dalje stoji početnih 0:0.

Interesantan susret ipak je ostao u drugom planu zbog nemilih scena u režiji engleskih huligana. Navijači Vest Hema, koji su još tokom dana ispadima na ulicama Praga najavili svoj dolazak na stadion, ponovo su dospeli u centar pažnje.

Kapiten Fiorentine, Kristijano Biragi, otišao je da izvede udarac iz ugla u 33. minutu. Usledilo je ‘bombardovanje sa tribina’. Englezi su gađali Biragiji sa neverovatnim arsenalom predmeta, pogodili su ga i on je zadobio posekotinu na glavi.

 

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter