0
Fudbal

FOTO: Twitter/Lega Seria A

SERIJA A MENJA NAZIV OD NAREDNE SEZONE: Da li ćemo gledati nešto drugačije od onoga što smo do sada!?

Objavljeno: 07.06.23 u 19:57

Velika promena.

Italijanska Serija A ili popularni ’Kalčo’ od naredne sezone će imati drugačiji naziv za one van Apeninskog poluostrva, a povodom toga oglasio se i direktor te lige, Luiđi de Siervo. On je rekao da su on i njegovi saradnici odlučili da brendiraju Serije A kao ’Serije A Made in Itlay’ u ostatku sveta.

-Krenuli smo u vraćanje svog nekadašnjeg položaja u svetskom fudbalu. Pokušavamo da napravimo što zanimljiviji proizvod za publiku. Efektivna igra je dve trećine vremena utakmice i mi želimo ovu poslednju trećinu učiniti maksimalno zanimljivom. Uzeli smo naprimer kamere kakve se koriste u snimanju filmova. Moramo se danas takmičiti sa servisima poput Amazona i Netfliksa, koje ljudi gledaju u slobodno vreme, – započeo je.

Dodao je da rade na proizvodi koji će privući nove ulagače, jer moraju da poprave stadione.

-Nije to slučajno. Radimo na proizvodu koji privlači nove ulagače. Moramo da popravimo svoje stadione, jer imamo predivne gradove i bogatu istoriju. Uz sve to, četiri različite ekipe osvojile su Skudeto u poslednje četiri godine, što se nije dogodilo ni u jednoj drugoj ligi. – zaključio je de Siervo.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter