0
Fudbal

(191116) -- ZENICA, Nov. 16, 2019 (Xinhua) -- Robert Prosinecki, coach of Bosnia and Herzegovina (BiH), reacts during the UEFA EURO 2020 qualifier Group J match between BiH and Italy in Zenica, Bosnia and Herzegovina on Nov. 15, 2019. Italy won 3-0. (Photo by Nedim Grabovica/Xinhua)

REKAO JE DA NE BI RADIO U HRVATSKOJ, ALI: Prosinečki ima novi angažman, prihvatio je izazov!

Objavljeno: 07.06.23 u 15:22

„Ovo mi se čini kao izuzetno pozitivna priča.“

Nekadašnji legendarni fudbaler Crvene zvezde i proslavljeni jugoslovenski reprezentativac Robert Prosinečki, dobio je novi trenerki angažman. Ono o čemu se pričalo proteklih dana, sada je dobilo i potvrdu, a Prosinečki je postao šef struke novog hrvatskog prvoligaša Rudeša.

Ovo će Prosinečkom biti prvi klub koji će voditi u Hrvatskoj, a ugovor je potpisan na dve godine. Nekadašnji strateg Olimpije iz Ljubljane na predstavljanju je istakao da iako je rekao kako neće raditi u hrvatskom fudbalu, ovaj izazov ga je privukao.

– Iako sam rekao da ne bih radio u hrvatskom fudbalu, ipak sam prihvatio ovaj izazov. Ovo mi se čini kao izuzetno pozitivna priča. Osim toga, volim izazove. Verujem da ćemo igrati lep i dobar fudbal. Zato nećemo puno pričati, već ćemo od prvog dana krenuti punom snagom. I daćemo sve od sebe da razveselimo sve ove ljude u i oko kluba – rekao je Prosinečki.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter