0
Košarka

Foto: Printscreen/Twitter

POZNATI AMERIČKI ANALITIČAR TVRDI: „Uz svo dužno poštovanje prema Jokiću, teže je čuvati Karija nego njega“! (VIDEO)

Objavljeno: 07.06.23 u 17:20

Ovo će naljutiti mnoge fanove srpskog centra

Košarkaši Denver Nagetsa trenutno igraju veliko finale NBA lige protiv Majamija. Nikola Jokić i tim iz Kolorada nalaze se na 3 pobede od šampionskog prstena, pošto je trenutno 1:1 u seriji.

U poznatoj američkoj emisiji „First take„, diskutovalo se na temu ovogodišnjeg plej-ofa. Brajan Vindhorst rekao je da je srpski reprezentaivac najteži igrač za čuvanje u ovom trenutku, što potvrđuju i rezultati Denvera ali i njegova lična statistika. Somborac u ovom plej-ofu prosečno beleži neverovatnih 30,4 poena, 13 skokova i 10,2 asistencije po utakmici uz 55% iz igre i 47% za tri.

Ipak, čuveni analitičar, Stiven Ej Smit, ne slaže se sa tom konstatacijom. Smit smatra da je Jokić redak talenat ali veruje da je plej Golden Stejta, Stef Kari, najteži za čuvanje.

 

 

– Shvatam da je momak koji ne može da skoči na trotoar nezaustavljiv, prosto je nezaustavljiv. Volim Nikolu Jokića, zaista je neverovatno gledati ga, ali, nije ga teže čuvati od Stefa Karija – rekao je Ej Smit i dodao:

– Podsetiću vas ko je Stef Kari, govorimo o igraču koji kroz karijeru prosečno beleži 24 poena, dva puta je osvojio MVP nagradu, baš kao i Jokić. Podsećam vas da je dva puta predvodio ligu u poenima po utakmici, podsećavam vas da je u pitanju najbolji šuter u istoriji kojeg je Bog stvorio.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter