0
Evrokupovi

FOTO: UEFA Europa Conference League @europacnfleague/ Twitter

OVAKO JE BOVEN PRESUDIO FIORENTINI: Gol u 90. minutu vredan evropske titule! (VIDEO)

Objavljeno: 07.06.23 u 23:50

Spektakularna završnica finala u Pragu!

Fudbaleri Vest Hema osvojili su prvi trofej u Ligi konfrencija u svojoj istoriji! Izabranici Dejvida Mojesa savladali su u velikom finalu ekipu Fiorentine, rezultatom 2:1, zahvaljujući Džaredu Bovenu koji je trijumf doneo pogotkom u 90. minutu!

Više od 17 hiljada navijača uživalo je u magičnoj fudbalskoj predstavi, a uprkos sjajnom izdanju sastava iz Firence sreća je večeras bila na strani Vest Hema. 

Kapiten Fiorentine, Kristijano Biragi, igrao je rukom u svom kaznenom prostoru. Sudija je pokazao da se igra nastavi, ali ubrzo je usledio poziv iz VAR sobe i dosuđen je jedanaesterac u korist Vest Hema.

Odgovornost je u 62. minutu preuzeo Mohamed Said Benrahma i na rutinski način je doveo Engleze u vođstvo.

Bili su izabranici trenera Mojesa za korak bliži tituli, ali već u 67. minutu na asistenciju Nikolasa Gonzalesa u strelce se upisao Điakomo BonaventuraFiorentina je vratila meč na početak!

Konačan rezultat postavljen je u 90. minutu, kada je magičnu asistenciju Lukasa Pakete u gol vredan evropske titule pretvorio Džared Boven.

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter