0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@PSG_inside

NIŠTA OD BARSELONE: Mesi doneo konačnu odluku!?

Objavljeno: 07.06.23 u 16:50

I pored brojnih pokušaja, izgleda da čelnici Barselone nisu našli način da vrate legendu na Nou Kamp

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena i doskorašnji igrač Pari Sen Žermena, Lionel Mesi, svoju bogatu karijeru nastaviće u MLS ligi u ekipi Intera iz Majamija, čiji je jedan od vlasnika proslavljeni fudbaler, Dejvid Bekam.

Mnogo se spekulisalo oko sledeće destinacije omalenog Argentinca. Spominjao se odlazak u Saudijsku Arabiju, gde bi Leo pomogao u ekspanziji fudbala zajedno sa Ronaldom i Benzemom. Mnogi su priželjkivali i njegov povratak u Barselonu, čiji je član bio od 2000. do 2021.

Ipak, prema pisanju dobro obaveštenog španskog novinara, Giljema Balaga, Mesi će se oprobati u američkoj ligi a svakako će mu olakšavajuća okolnost biti činjenica da tamo već ima kuću.

 

 

Mnogi inostrani mediji sada već spekulišu da je sve ovo samo deo velikog „plana“ Đoana Laporte, predsednika Barselone. On se navodno dogovorio sa čelnicima Intera da Mesi dođe u katalonski klub u januarskom prelaznom roku, kao pozajmljen igrač.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter