0
Košarka

James Nunnally during the Aba League Season 2022-2023 Play Off Game 3 match between Partizan and Cedevita Olimpija at Stark Arena on June 06, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NANELIJU SE ODUŽILA SEZONA: Košarkaš Partizana se oglasio na Tviteru i spomenuo NBA ligu!

Objavljeno: 07.06.23 u 14:25

Ovo je njegov stav.

Svedoci smo koliko se ovogodišnja sezona, ne samo u AdmiralBet ABA ligi, već i u svim ostalim ligama odužila. Problem sa regionalnim takmičenjem nastao je usled odlaganja mečeva i velikog razmaka između serija, a podsetićemo da je prošle godine u ovo vreme završena finalna serija i poslednja peta utakmica između Zvezde i Partizana.

Sada, još nije počelo ni finale, a o svemu tome govorio je i košarkaš Partizana Džejms Naneli. On se na svom Tviter profilu oglasio uz reči da finale NBA lige ne bi trebalo da se završava kada i sezona u Evropi.

– Finale NBA lige ne bi trebalo da se završava u isto vreme kao i sezona u Evropi. Brutalno – napisao je košarkaš crno-belih.

Obzirom da košarkaši u Evropi pripreme za sezonu počinju znatno ranije, Naneli ima pravo, a možda bi proširenje Evrolige i podela na konferencije smanjilo broj utakmica.

Očigledno je problem što u Evropi pored EvroligeEvrokupa – FIBA takmičenja, klubovi igraju još i domaća prvenstva, a pojedini još i više (ABA liga).

7
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter