0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MESI SE JAVIO I POTVRDIO: Sledeća stanica je Inter, u Barselonu nije mogao da se vrati! (VIDEO)

Objavljeno: 07.06.23 u 22:48

‘Vreme je da idem u američku ligu, da živim fudbal na drugačiji način!’

Saga o novom klubu Lionela Mesija nije dugo trajala! Legendarni Argentinac je brzo nakon napuštanja Pari Sen Žermena dogovorio angažman u MLS ligi.

Mesi se seli na Floridu, gde će braniti boje Intera iz Majamija, koji je u većinskom vlasništvu Dejvida Bekama. Ostali su samo sitni detalji i transfer će biti ozvaničen.

Leo je u izjavi za španski ‘Sport’ i ‘Mundo Deportivo’ potvrdio informacije.

– Doneo sam odluku da idem u Majami. I dalje nije sve završeno 100%, neke sitnice fale, ali odlučili smo da tamo nastavimo naš put  – poručio je Mesi, koji se potom osvrnuo na medijske spekulacije da će sa nekadašnjim saigračima iz Barseone, Serhiom Busketskom i Đordijem Albom, krenuti put Saudijske Arabije:

– To je nešto što su pričali, da sa Busijem i Đordijem idem u Arabiju, da smo sve dogovorili. Svako se bavi svojom budućnošću. Ja sam očito bio upoznat s time, znao sam šta će da urade, ali ni u jednom trenutku nismo se dogovorili da idemo zajedno bilo gde. Ja sam sam doneo odluku i ne znam šta će njih dvojica da urade. Ništa se nisam dogovarao ni sa kim.

Argentinac je otkrio da je imao ponude sa Starog kontinenta, ali da je Barselona bila jedina opcija u slučaju ostanka u Evropi. 

– Napuštam Evropu. Istina je da sam imao ponude od još jednog evropskog tima, ali nisam ih ni razmatrao, jer je za mene jedina opcija u Evropi bila Barselona. Posle osvajanja Svetskog prvenstva i pošto ne mogu da se vratim u Barselonu, mislim da je vreme da idem u američku ligu da živim fudbal na drugačiji način i više uživam svakog dana. Očito sa istom odgovornošću i željom da pobeđujem i dobro igram. Samo malo smirenije – zaključio je proslavljeni as. 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter