0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

KOJA JE IDEALNA PETORKA ZA FINALE NBA?

Objavljeno: 07.06.23 u 15:57

Finalna serija nam donosi 20% više zabave!

Nakon poraza na domaćem terenu u 2. utakmici finalne plej-of serije NBA lige, Nagetsi putuju na Floridu, gde večeras, od 2.30 časova posle ponoći, gostuju Majamiju. Jokić je odigrao još jednu maestralnu partiju, postigavši 41 poen uz 11 skokova, međutim to nije bilo dovoljno da Denver ostane neporažen na domaćem terenu u doigravanju, pa je rezultat u seriji 1:1.

Pored dvostrukog MVP-a, Marej je takođe imao dabl-dabl učinak sa 18 poena i 11 asistencija, Gordon je dodao 12 poena, a Brus Braun je jedini preostali dvocifren igrač sa 11 poena. Na drugoj strani istakao se Vinsent sa 23 poena, po 21 poen su ubacili Batler (4 skoka i 9 asistencija) i Adebajo (9 skokova i 4 asistencije), Štrus je postigao 14 poena i 10 poena je dodao Robinson.

Sigurno je da će Denver sve učiniti kako bi ostvario brejk na Floridi, pa ne bi trebalo da čudi ukoliko bude varnica prouzrokovanih tenzijom između dve ekipe. Uzbudljiva serija se nastavlja, a kako bi ugođaj bio što bolji, kladionica AdmiralBet je spremila 20% freebet bonusa na svaki uplaćeni tiket na kojem su odigrani poeni/skokovi/asistencija za 5 ili više NBA igrača.

Ova promocija, kao i mnoge druge, je dostupna svim igračima koji imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Takođe, od maja svi AdmiralBet igrači imaju priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio. Pored toga, najverniji igrači mogu da računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da im donese do 50% freebeta.

Pogledajte kompletnu ponudu za NBA igrače, izaberite svoju petorku finala i pokupite freebet bonus na svaki uplaćeni tiket, već danas!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter