0
Fudbal

PODGORICA, MONTENEGRO - MARCH 27: Dusan Tadic of Serbia looks on during the UEFA EURO 2024 qualifying round group B match between Montenegro and Serbia at Podgorica City Stadium on March 27, 2023 in Podgorica, Montenegro. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

DA LI ĆE SE I TADIĆ PRESELITI U SAUDIJSKU ARABIJU: Kapiten Srbije ima ozbiljnu ponudu, evo šta je presudno!

Objavljeno: 07.06.23 u 13:56

Želje su nešto drugačije.

Srpski fudbaler i član Ajaksa Dušan Tadić, još jednu godinu za redom proglašen je za najboljeg igrača holandske lige, nakon što je upisao 11 golova i 17 asistencija.

Može srpski fudbaler da igra i dalje na vrhunskom nivou, a to su primetili u Saudijskoj Arabiji, odakle, prema saznanjima Telegrafa ima bogatu ponudu.

Pomenuti portal navodi da Tadić ozbiljno razmatra odlazak u Aziju, ali ipak preferira ostanak u Holandiji. On trenutno pregovara oko novog ugovora, a voleo bi da dobije i određenu funkciju u klubu po završetka karijere.

Pored toga, jedan od najvažnijih faktora je i porodica, koja je već godinama u Amsterdamu, pa je ostanak u Ajaksu za sada realniji.

Plan čelnika klubova kao i Ministarstva sporta Saudijske Arabije jeste ogromna popularizacija fudbala u toj zemlji, kako bi se dobila organizacija SP. U prilog svemu tome, govori i dolazak Kristijana Ronalda, ali i Karima Benzeme, dok se spominje da bi i Lionel Mesi mogao u Saudijsku Arabiju.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter