0
ATP

(191118) -- LONDON, Nov. 18, 2019 (Xinhua) -- Stefanos Tsitsipas of Greece celebrates after the singles final with Dominic Thiem of Austria at the Nitto ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 17, 2019. (Xinhua/Han Yan)

CICIPAS U POLUFINALU NAVIJA PROTIV NOVAKA: Evo šta je Grk poručio nakon što ga je Alkaraz demolirao!

Objavljeno: 07.06.23 u 08:10

Prvi reket sveta, Karlos Alkaraz je savladao petoplasiranog tenisera na ATP listi Stefanosa Cicipasa 3:0 (6:2/6:1/7:6) u četvrtfianulu Rolan Garosa i plasirao se u polufinale, gde ga čeka Novak Đoković. Nakon meča vidno nezadovoljni Grk je pričao o porazu, ali i o polufinalu turnira u Parizu.

“Nemam mnogo stvari da vam kažem, igrao je fantatično, probaću malo više da spavam pre mečeva, izgleda da pomaže”.

Polufinale?

“Navijam za mlađe”.

Požalio se grčki teniser i na raspored koji je imao u Parizu.

“Raspored je drugačiji, igrao sam uveče, poremetio sam raspored spavanja, a to je veoma važno za oporavak. Pravio sam greške ranije, kao kad sam igrao protiv Novaka u Bersiju pre nekoliko godina. Karlos igra sjajno, zaslužio je pobedu, smeta mi što je nespavanje uticalo na mene i to je to.”

Priznao je Cicipas i da ga je zaboleo poraz i elimnacija sa Rolan Garosa.

“To je baš dobro pitanju. Da li me pogađa poraz? Da, to pokazuje da mi je stalo. Tenis mi znači mnogo, nije lepo kad se ovakve stvari dese. Bitno je da si okrižen ljudima koji razumeju, posebno oni bliži. Nije bilo zabavno na terenu u prva dva seta, bio sam isključen, kao da sam spavao. Ne želim da se ovako nešto ponovi.”

Na kraju, Cicipas se još jednom osvrnuo na polufinalni duel Alkaraza i Đokovića.

“Novak ima iskustvo, Karlos ima noge i trči kao Brzi Gonzales i da udara jake udarce, drugi voli da kontroliše stvari na terenu i da tera protivnika da trči. Ne bih da dajem prognoze. Loš sam u tome”.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

1
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter