0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@juventusfcen

ALEGRI OSTAJE U JUVENTUSU: Navijači nezadovoljni, Vlahović odlazi?

Objavljeno: 07.06.23 u 18:59

I pored turbulentne sezone, Italijan će po svemu sudeći zadržati posao u Torinu

Fudbaleri Juventusa su i drugu sezonu zaredom ostali bez trofeja. Navijači su kao glavnog krivca optužili italijanskog stručnjaka, Masimilijana Alegrija. Iako se dosta spekulisalo o njegovom odlasku, izgleda da su čelnici kluba odlučili da nastave saradnju sa njim.

Generalni menadžer „Stare dame„, Mauricio Skanavino, rekao je da klub nije ni razmišljao o raskidu saradnje sa Alegrijem.

Možemo da potvrdimo da pozicija Masimilijana Alegrija nikad nije bila upitna, niti je njegov posao bio ugrožen. Imamo dugoročne zajedničke planove sa Alegrijem i naša veza je jaka – poručio je Skanavino.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Ova vest se nije svidela navijačima kluba iz Torina, koji su svoje nezadovoljstvo izneli na tviteru a pitanje koje se sada nameće jeste sudbina srpskog napadača, Dušana Vlahovića. Centarfor nema baš najbolji odnos sa Italijanom i evidentno je da se u njegovom sistemu nije baš najbolje snašao pa bi uskoro mogli da očekujemo njegov eventualni odlazak iz kluba.

Klubovi koji su do sada pokazali određeno interesovanje za Vlahovića bili su Bajern Minhen i Arsenal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter