0
Domaći fudbal

Luka Ilic (R) celebrates after scoring a goal with Petar Ratkov Goran Antonic Nemanja Stojic Nemanja Petrovic (L) Vojvodina v TSC - Mozzart Super League Season 2022/2023 on October 08 , 2022 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

RATKOV I ILIĆ VEROVATNO NE OSTAJU U TOPOLI: Rusi hoće napadača, dok se Luka vraća u Francusku!

Objavljeno: 06.06.23 u 13:43

Igrači TSC-a su na ceni.

TSC je ovog proleća napravio najveći uspeh u istoriji kluba, pa su tako pored polufinala Kupa, uspeli da budu i viceprvaci zemlje, a to je naravno privuklo interesovanje klubova za njihove igrače. Najperspektivniji od svih jeste Petar Ratkov, za koga  prvi čovek TSC-a Janoš Žemberi tvrdi da može samo u jake zemlje.

„Za Ratkova postoje interesovanja iz Zenita i MLS, ali neće ni u Rusiju, ni Ameriku. Fokus je na jakim evropskim zemljama, popularnim Ligama petice. Nerealna je bila priča i o Crvenoj zvezdi. Veliki je pritisak, brzo ćemo i doneti odluku. Nije isključeno da Ratkova zadržimo, barem u kvalifikacionim mečevima. Klubovi iz Premijer lige zagovaraju ideju da, posle potpisivanja ugovora, ostane još jednu sezonu u Bačkoj Topoli. Status Ratkova, u narednom periodu, zavisi isključivo od budućeg kluba“, rekao je Žemberi za Sportklub.

Ilić mora nazad put Francuske, nakon isteka pozajmice.

„Francuska Troa, klub iz sistema Siti grupe, hoće Luku Ilića nazad i naš manevar je totalno skučen. Skoro, nema prostora da reagujemo. Moraćemo Luku da vratimo, nadam se da će ponovo kod nas. Ima logike u ideji da igrama UEFA takmičenju nastavi razviće“.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter