0
Košarka

Dwayne Bacon Panathinaikos - Partizan, Evroliga Euroleague, Atina 3.11.2022. Novemnbar 3. 2022. photo: STARSPORT

RAT SAOPŠTENJIMA I NA JUGU: Grci se žale na suđenje!

Objavljeno: 06.06.23 u 13:02

Biće zanimljivo do kraja serije.

Gde ima rivala, tu ima i saopštenja, pogotovu na Balkanu. Tako se u Grčkoj Panatinaikos žalio, jer je Olimpiakos slavio u prvom duelu na domaćem parketu rezultatom 73:70. Zeleni su povodom toga izdali saopštenje.

„Panatinaikos samo želi da pobede budu izvojevane na terenu. U svetlu pokšaja da se nepravedno postupa prema uloženom trudu naših igrača, reagovaćemo bez ustupaka. Čvrsto verujemo da Košarkaški savez Grčke i Centralni komitet za suđenje smesta treba da preduzmu mere ako bi se kaznili oni koji su odgovorni za sramotne događaje iz prve utakmice serije finala grčkog prvenstva. Ne tražimo poseban tretman, već zahtevamo pošten odnos i ravnopravnost. Naše strpljenje je isteklo, serija sumnjivih situacija na utakmicama sa Olimpijakosom nije puka slučajnost. Ovi događaji mogu se opisati samo kao sudijski zločini i oni su vidljivi čitavoj naciji“, stoji u zvaničnom saopštenja Panatinaikosa.

Crveno-beli su ove godine igrali finale Evrolige, i u finišu ostali bez pehara, dok je Panata prošla neslavno i ni jednog momenta nije bila ni blizu osam najboljih.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter