0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@ChelseaFC

POSLE RONALDA I BENZEME STIŽE KANTE: Ponuda od 100 miliona evra čeka Francuza!

Objavljeno: 06.06.23 u 17:20

Francuski reprezentativac bi postao jedan od najplaćenijih fudbalera sveta

Fudbaler Čelsija, Engolo Kante, mogao bi da postane novi igrač Al Nasra ili Al Itihada. Kako navodi najbolji fudbalski novinar, Fabricio Romano, čelnici ovih klubova trenutno se nalaze u Londonu, kako bi predstavili svoje pozamašne ponude francuskom vezisti.

Prema informacijama Italijana, reč je sumi od 100 miliona evra, kolika bi bila plata Kantea, ukoliko odluči da ode put Saudijske Arabije. Pre njega, to su već učinile zvezde poput Kristijana Ronalda, koji je otišao u Al Nasr, kao i Karim Benzema, koji je potpisao za ekipu Al Itihada, sve u cilju promocije fudbala na Istoku.

 

 

Engolo Kante je član „Plavaca“ od 2016. i za njih je odigrao 269 utakmica i postigao 13 golova. Osvojio je Ligu šampiona, Ligu Evrope, Premijer ligu, FA kup, Svetsko klupsko prvenstvo i Superkup Evrope.

Pre Čelsija, branio je boje Lestera, sa kojima je šokirao svet i osvojio najjače englesko takmičenje u sezoni 2015/16. Za reprezentaciju Francuske nastupao je 53 puta i postao šampion sveta 2018.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter