0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: AdmiralBet

PETORKA ZA FINALE ABA LIGE!? Lov na finale se nastavlja uz Admiral!

Objavljeno: 06.06.23 u 14:37

KOJA PETORKA JE SPREMNA ZA FINALE?

Crno-beli dočekuju Zmajeve u novoj majstorici!

 

Lov na finale AdmiralBet ABA lige se nastavlja danas od 19 časova kada će Partizan ugostiti Cedevita Olimpiju u trećem meču polufinalne serije. Nakon pobede u prvoj utakmici izabranici Željka Obradovića nisu uspeli ni drugi put ove sezone da trijumfuju u Stožicama, pa će plasman u finale morati da obezbede u novoj majstorici. Interesantno je da će Crno-belima ovo biti treća serija zaredom koja će biti odlučena nakon majstorice, a u prethodne dve imaju polovičan učinak.

 

Cedevita Olimpija je uspela da ostane neporažena na domaćem terenu protiv ekipe Partizana ove sezone, a najzaslužniji za to je bio Jogi Ferel sa 21 poenom uz 8 skokova i 7 asistencija. Zoran Dragić je postigao 12 poena, a Omić i Murić su upisali po 10 poena. Sa druge strane, najefikasniji u redovima Crno-belih je bio Kevin Panter sa 24 poena, Egzum je dodao 16 poena, Naneli 14 poena, dok je jedini preostali igrač sa dvocifrenim učinkom bio Lesor sa 11 poena.

 

Očekuje nas izvanredna borba u odlučujućoj utakmici, a kako bi doživljaj i van terena bio što bolji, generalni sponzor regionalne lige, kladionica AdmiralBet je spremila 20% freebet bonusa na svaki uplaćeni tiket na kojem su odigrani poeni/skokovi/asistencija za 5 ili više ABA igrača.

 

Ova promocija, kao i mnoge druge, je dostupna svim igračima koji imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

 

Takođe, od maja svi AdmiralBet igrači imaju priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio. Pored toga, najverniji igrači mogu da računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da im donese do 50% freebeta.

 

Pogledajte kompletnu ponudu za abaligaške igrače, izaberite svoju petorku za finale i pokupite freebet bonus na svaki uplaćeni tiket, već danas!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter