2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN DEMANTOVAO TVRDNJE: ‘Klub nema saznanja o tužbi, niti mu je ona dostavljena!’

HotSport
Objavljeno: 06.06.23 u 19:27

Saopštenje FK Partizan prenosimo u celosti. 

-U vezi sa današnjim medijskim natpisima da je igrač FK „Partizan“ Nemanja Jović podneo tužbu protiv kluba, obaveštavamo javnost da FK „Partizan“ nema saznanja o tužbi, niti je klubu dostavljena tužba nekog od igrača, pa ni Nemanje Jovića.

U vezi sa tim, klub je kontaktirao igračevog agenta Marka Lomića, koji je i u svojoj izjavi datoj medijima demantovao takve medijske navode.

FK „Partizan“ najoštrije osudjuje i demantuje senzacionalističke medijske natpise portala koji je objavio da klub igraču Nemanji Joviću duguje iznos od 900.000 eura.

Istine radi, da igrač Jović ima zaključen osmogodišnji ugovor sa klubom i da mu klub potencijalno duguje sve zarade, ukupan dug prema igraču ne bi dostigao navedenu cifru od 900.000 eura. Protiv portala koji je izneo navedenu neistinitu informaciju biće podneta tužba od strane FK „Partizan“, jer navedene neistinite informacije nanose štetu poslovanju i ugledu kluba, posebno pred nastupajući prelazni rok. Takođe osuđujemo i odbacujemo netačne i maliciozne navode drugog portala da klub nije obavestio Nemanju Jovića o pozivu u „U21“ reprezentativnu selekciju.

Nemanja Jović je igrač pod važećim ugovorom sa FK „Partizan“ i to je jedina istina – navodi se u saopštenju četvrtoplasiranog tima na tabeli Superlige Srbije. 

0
1

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter