0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

OBRADOVIĆ NAKON PLASMANA U FINALE ABA LIGE: ’Poznajemo se dobro!’ (VIDEO)

Objavljeno: 06.06.23 u 22:10

Očekuje nas spektakl.

Četa Željka Obradovića nastavila je svoj pohod ka tituli AdmiralBet ABA lige, pobedivši Cedevitu Olimpiju rezultatom 90:71 u odlučujućoj majstorici, a u finalu će odmeriti snage sa Crvenom zvezdom. ’Crno-beli‘ su u prvoj utakmici savladali tim iz Ljubljane 85:70, a u drugom meču izgubili 95:83.

Nakon utakmice, strateg Partizana, Željko Obradović je na konferenciju za novinare  rekao da je zadovoljan večerašnjom utakmicom.

– Čestitam Olimpiji na dobroj utkamici. Bila je veoma lepa serija. Mislim da su pre svega ljudi koji vole košarku uživali. Zadovoljan sam večerašnjom utkamicom. Ostvarili smo svešto smo zacrtali, kontrolisali smo njihov ofanzivni skok. Zadovoljan sam i igrom u napadu i igrom 5 na 5. Hvala ovoj divnoj publici na fantastičnoj večeri koju su nam prriredili i u kojoj smo svi zajedno uživali. – započeo je.

Dodao je da igrači nisu na nivou na kojem bi on želeo, ali je bilo zadovoljavajuće.

– Posle utakmice u Ljubljani ja sam napravio plan, a kapiten tima je izašao i zamolio me za dodatni dan odmora. Ja sam to i uradio. Kako se približavala utakmica, radili smo više. Izgledaju svežije i igraju sa boljom koncentracijom. Nisu na nivou na kom bih ja voileo, ali je to zadovoljavajuće. Tim je radio svih 40 minuta. nastavio je Žoc.

Dotakao se i utakmice sa Crvenom zvezdom pa poručio da se dobro poznaju, ali da uvek postoje neke nove izmene.

– Ne, ja se iskjljučivo bavim mojim timom. Krenućemo da se pripremamo za tu finalnu seriju. Poznajemo se dobro, to je sigurno. ali, uvek postoje neki detalji, nešto novo iz odbrane. Nešto što možda nije bilo zadnjih utakmica. Šta će biti, kako će biti? Zaista ne znam. Verujem da ćemo imati podršku naših navijača kao što smo imali cele sezone. Moja želja je da sve bude kao na utakmicama Evorlige i da se igra i priča o košarci. Onda će sve biti kako valja. – naveo je strateg ‘crno-belih’.

Govorio je i o Madaru i Avramoviću.

– Jam koji daje najveću moguću agresivnost timu, a pri tom, igra pametno u napadu. Isto kao i Smailagić. Naravno, uvek je ekipa ta koja je radila i doprinela da prilično ubedljivo završimo ovu seriju.  Aleksa već ima razgovor sa lekarom, doktorom koji ga je operisao. Čeka se još jedna provera stanja njegove ruke, verovatno u petak. Na osnovu toga će biti odlučeno šta dalje. – zaključio je Obradović.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter