0
Domaći fudbal

Uros Djurdjevic Partizan - Videoton 17.8.2017. Beograd, Srbija, 17. Avgust 2017. UEFA Liga Evrope kvalifikacije plej of Europa League play off (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

ĐURĐEVIĆ NEREALAN ZA PARTIZAN: Napadač posetio Vazuru, ali ništa od pregovora!

Objavljeno: 06.06.23 u 11:43

Ništa više od prijateljske posete.

Nekadašnji fudbaler Partizana i crnogorski reprezentativac Uroš Đurđević, bio je juče u Humskoj, gde je razgovarao sa generalnim direktorom Milošem Vazurom. Đurđević, koji je u sezoni 2016/17 bio najbolji strelac Superlige Srbije ima ugovor sa Sportingom iz Hihona do 2027. godine

Ipak, nezadovoljni su u Španiji napadačem, pa se njemu traži sledeća destinacija, ali to nažalost po Grobare neće biti Humska, nego najverovatnije Meksiko, a poseta nije bila ništa više nego obična prijateljska, koja se dešavala i proteklih leta.

Pre svega, jer je trenutno možda i najbolji napadač Partizana u proteklih 10 godina zapravo i nosi crno-belo, a to je nezaustavljivi Rikardo Gomeš, koji je drugu godinu uzastopno najbolji strelac naše elitne lige.

Potom izgleda da ni momku iz Obrenovca ambicije nisu okrenute ka vraćanju u Srbiju kada je fudbalska karijera u pitanju.

 

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter