1
Domaći fudbal

from left Nemanja Jovic, Slobodan Urosevic, goalkeeper Aleksandar Popovic and Svetozar Markovic look dejected during the Partizan v Radnik Surdulica - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on March 17, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

CRNO-BELI TUŽENI OD STRANE SVOG FUDBALERA: Dete Partizana tužilo klub!

Objavljeno: 06.06.23 u 12:37

Još jedan odlazak bez obeštećenja!

Partizan je nedavno okončao najgoru sezonu u novijoj istoriji kluba, gde su ispali u prvoj rundi Kupa, i završili kao četvrti u šampionatu, a promenili su čak tri šefa struke. Stanje u klubu ni malo nije dobro, a stvari idu od loših ka gorim.

Prema saznanjima Mozzart Sporta, Nemanja Jović je na adresu Fudbalskog saveza Srbije poslao tužbu protiv svog kluba, traživši da se isplate zaostala dugovanja, ali i raskid ugovora sa crno-belima.

Krilni fudbaler je već nekoliko godina neizostvani bonus u rosteru Partizana, ali deluje kao da mladi fudbaler više nema strpljenja za neisplaćene zarade, i želi da menja sredinu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

12
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter