0
Košarka

FOTO: twitter/@Timberwolves

BIVŠI IGRAČ DENVERA LJUBOMORAN: „Svi govore da su kompletan tim a igraju im samo 7 igrača“! (VIDEO)

Objavljeno: 06.06.23 u 16:20

Zanimljiva izjava košarkaša Minesote

Američki košarkaš i trenutni član Minesote, Ostin Rivers, izjavio je kako je ljubomoran na svoj prošlogodišnji tim, Denver Nagetse, koji trenutno igraju finale NBA lige protiv Majamija.

Sin proslavljenog trenera, Doka Riversa, rekao je kako mu je krivo što nije dobio priliku da nastupa sa Džamalom Marejem, koji je propustio prošlu sezonu zbog povrede.

Muči me to što su u finalu. Muči me što nisam dobio priliku da igram sa Džamalom. Smeta mi što svi govore kako sada imaju kompletan roster. Ne, je*eno nemaju, imaju sedam igrača koji im igraju. Nemaju ceo tim – smatra Rivers.

 

 

Ostin je ipak srećan zbog Gordona i Portera Džuniora, sa kojima je imao specijalan odnos u svlačionici.

Da, jesam ogorčen, jesam ljubomoran, sve između toga. Jedini razlog zašto sam srećan jeste zato što imam dobre prijatelje tamo Erona Gordona i Majkla Portera juniora i srećan sam jer sam u finalu.

Njegova uloga je drastično opala ove sezone. Jedva da je i igrao u prvom kolu plej-ofa protiv Nagetsa, od kojih je Minesota eliminisana.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Ne samo da je bilo teško… Želim da razmisliš o ovome. Igrao sam 20 minuta po utakmici za Denver Nagetse i došao do toga da ne igram ni minut u prvih nekoliko utakmica plej-ofa za Timbervulvse. I onda izgubim u prvoj rundi. Bila je to truckava vožnja – istakao je Rivers i zaključio

– Slušaj, uči se. Nisam stvarno ljut, drago mi je zbog momaka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter