0
AdmiralBet ABA Liga

Kevin Punter (L) and Kevin Duane Yogi Ferrell Jr. during the Aba League Season 2022-2023 Play Off Game 1 between Partizan and Cedevita Olimpija at Stark Arena hall on May 28, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BITI ILI NE BITI ZA PARTIZAN: Majstorica se igra, evo šta očekivati i gde gledati!

Objavljeno: 06.06.23 u 10:33

Neće biti lako, ali veliki su favoriti crno-beli.

Gotovo deset meseci košarke u regionalnoj ligi polako dolazi do svoje završnice, a samo jedan meč nas deli od velikog finala, gde će Crvena zvezda pokušati da odbrani svoj tron, ukoliko dođe do korekcije termina i kompromisa.

Ipak, to u ovom momentu ne treba da zanima košarkaše Partizana i Cedevite, jer oni večeras od 19.00 časova igraju majstoricu za ulazak u finale, a očekuje se da će meč biti igran pred punom Arenom-

I pored mnogo jačih rivala Partizan je apsolutni favorit kada igra pred svojim navijačima, večeras se očekuje da izabranici Željka Obradovića neće kiksnuti, ali pritisak i psihološki pad nakon eliminacije iz Evrolige je bio evidentan i u prošlom meču, pa večeras crno-beli moraju da odigraju prepoznatljiv nivo košarke kako bi došli do finala.

Cedevita sa druge strane nema preterano mnogo da izgubi, defakto je slabija ekipa i samo vraćanje serije u Beograd jeste svojevrsno iznenađenje, ali trebaće im mnogo više od dobre šuterske večeri da se nadaju finalu.

Meč kao i obično, možete pratiti na kanalu ArenaPremium 1.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter