0
Fudbal

FOTO: Printscreen/YouTube

SELEKTOR POZVAO ROBIJAŠA: Na spisku reprezentativaca se našao čovek koji leži u zatvoru!

Objavljeno: 05.06.23 u 20:34

Neobičan potez nemačkog stručnjaka

Jirgen Klinsman je izazvao značajno iznenađenje fudbalske javnosti pozivom Jun-Ho Sona u nacionalni tim, iako se trenutno nalazi iza rešetaka.

Južnokorejski fudbaler se trenutno nalazi u kineskom zatvoru zbog špekulacija o primanju mita ili nameštanju utakmica, prema oskudnim informacijama dostupnim tamošnjim medijima. Son je još uvek registrovan kao igrač kineskog kluba Šandong.

Južna Koreja ima prijateljsku utakmicu zakazanu protiv Perua 16. juna, a nemački stručnjak se nada da će kineske vlasti osloboditi Sona iz zatvora do tog vremena.

Važno je napomenuti da je Son nedavno učestvovao na Svetskom prvenstvu koje se održalo u Kataru u novembru i decembru prošle godine.

Ova neočekivana odluka Jirgena Klinsmana da pozove igrača koji se nalazi u zatvoru izazvala je brojne reakcije u fudbalskoj javnosti. Ostaje da se vidi da li će Kina doneti odluku o puštanju Sona i da li će on biti u mogućnosti da se pridruži reprezentaciji Južne Koreje na predstojećem meču protiv Perua.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter