1
Domaći fudbal

PROBLEMI U HUMSKOJ: Stopiran transfer Ognjena Vranješa u Partizan!

Objavljeno: 05.06.23 u 19:33

Očigledno postoje velike prepreke

Prema informacijama koje prenosi „Telegraf“, transfer Ognjena Vranješa u FK Partizan neće se realizovati u ovom trenutku.

Nakon objave da će Vranješ postati deo crno-belog tima, navijači Partizana su izrazili negodovanje, a ubrzo su se i bivši igrači kluba javili da osude ovaj potez čelnika.

Prema planu, Vranješ je trebao da potpiše ugovor prošlog ponedeljka, a promocija je bila zakazana za sredinu nedelje. Međutim, i pored prvobitnog dogovora koji je postignut uz učešće jednog člana sportskog sektora, ostatak kluba nije dao saglasnost za angažovanje iskusnog igrača.

Kako stvari stoje, situacija se dodatno zakomplikovala, te je transfer sada ozbiljno doveden u pitanje. Izgleda da Vranješ neće obući crno-beli dres, već će morati da potraži sreću u nekom drugom klubu.

Očekuje se da se klub uskoro obrati javnosti s zvaničnim saopštenjem kako bi pojasnio situaciju i davao smernice za dalje aktivnosti u prelaznom roku. Navijači i ljubitelji fudbala s nestrpljenjem će pratiti razvoj događaja i nadati se da će klub uspeti da pronađe adekvatno pojačanje koje će zadovoljiti potrebe tima.

0
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter