0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: AdmiralBet ABA liga/Dragana Stjepanović

POZNATO KO SUDI PARTIZANOV ODLUČUJUĆI MEČ: Dva Hrvata i Crnogorac stižu u Beograd!

Objavljeno: 05.06.23 u 16:21

U pitanju su dobro poznati arbitri.

Košarkaši Partizana Mozzartbet dočekaće ekipu Cedevita Olimpije u majstorici polufinala AdmiralBet ABA lige u utorak od 19 časova. Taj duel, igra se u Štark areni, u kojoj su crno-beli dobili prvi susret ove serije.

Podsećamo, nakon toga, tim iz Ljubljane je izjednačio u Stožicama, a sada, poznato je i ko će deliti pravdu na odlučujućem duelu.

U pitanju su iskusne sudije, Tomislav Hordov (Hrvatska), Miloš Koljenšić (Crna Gora), Denis Hadžić (Hrvatska).

Hordov je već sudio prvi meč u ovoj seriji, dok su Koljenšić i Hadžić delili pravdu na drugom. Sva trojica arbitara, sudila su tokom sezone i Partizanu i Cedevita Olimpija, pa nema sumnje da dobro poznaju obe ekipe.

– Imali smo vremena da pripremimo utakmicu. Znamo sve što je bilo loše na toj utakmici u Ljubljani. Pre svega moramo da neuporedivo bolje iskontrolišemo skok, da reagujemo bolje na njihove promene u odbrani i da naša agresivnost bude od početka do kraja utakmice na istom nivou – rekao je Željko Obradović pred ovaj meč.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter