0
ATP

FOTO: Roland-Garros @rolandgarros/ Twitter screnshot

POZNAT TERMIN MEČA ĐOKOVIĆ-HAČANOV: Borba za polufinale Rolan Garosa! (FOTO)

Objavljeno: 05.06.23 u 14:25

Srspkog tenisera malo deli do istorije.

Novak Đoković je ATP turnir na Rolan Garosu započeo je silovito, bez izgubljenog seta. Prvi je pao Amerikanac srpskog porekla Aleksandar Kovačević 3:0, zatim Fučovič, Davidovič Fokina i Variljas. Nole će u četvrtfinalu odmeriti snage sa Rusom Karenom Hačanovim.

Ruski teniser je u osmini finala savladao Italijana Lorenca Sonega. Meč Đoković-Hačanov će biti poslednji u popodnevnom delu programa od 15:30 na stadionu ‘Filip Šartije’. Pre ovog susreta  na terenu će se naći dva para ženskog singla. Od 11.00 časova igraće Karolina Muhova iz Češke Republike i Anastasija Pavljučenkova iz Rusije.

Odmah iza njih odigraće se i derbi između Eline Svitoline iz Ukrajine i Arine Sabalenke iz Belorusije. U večernjem delu programa, ne pre 20.15 časova sastaće se Karlos Alkaraz i Stefanos Cicipas, koji će biti Novakovi rivali, ako i naš teniser savlada Hačanova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter