0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

PIOLI: ‘Ganuti smo Zlatanovom odlukom! Neće biti lako početi ponovo bez njega!’ (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 05.06.23 u 21:17

Jedan od najboljih napadača u istoriji fudbala prešao je u ‘penzionere’. 

Legendarni Zlatan Ibrahimović odlučio je da završi profesionalnu igračku karijeru, a od voljenog Milana, tima i navijača, oprostio se u nedelju na utakmici poslednjeg kola Serije A između Rosonera i Verone.

Ceo ‘San Siro’ ronio je suze zbog Zlatanove odluke, a po završetku utakmice emocije na konferenciji za medije nije mogao da sakrije ni trener Milana, Stefano Pioli.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели AC Milan (@acmilan)

-Sjajan je fudbaler i veoma inteligentna osoba! Zlatan je pravi šampion, veoma sam tužan što ga više neću trenirati. On je pobednik i borac, znam da mu sad nije lako. Stalno smo pričali i nisu to uvek bili laki razgovori, ali znao sam da imam posla sa osobom na visokom nivou, koja uvek kaže šta oseća i šta mu je na umu, koja govori za dobrobit tima. Ponekad sam malo govorio i mnogo slušao, ali Zlatan ima sjajnu ličnost.

Trener Milana je otkrio da su igrači, kao i ceo stručni štab bili iznenađni Zlatanovom odlukom.

-Svi smo bili ganuti. Nije nam u potpunosti najavio svoje planove, on je veliki šampion i to je demonstrirao u svakoj fazi svoje karijere. Uvek bi prvi dolazio u Milanelo i poslednji odlazio. Brinuo se o ekipi i kad nije igrao, da svi budu spremni. Treba mu odati veliku čast. Neće biti lako početi ponovo bez njega.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели AC Milan (@acmilan)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter