1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN ĆE TEŠKO ZADRŽATI PANTERA: Posle Panatinaikosa i španski velikan ozbiljno zagrizao za kapitena crno-belih!

Objavljeno: 05.06.23 u 19:55

Veoma je upitno da li će Panter ostati u Humskoj

Sudbina Kevina Pantera postaje sve više tema broj jedan u neformalnim razgovorima velikog broja navijača Partizana.

Panatinaikos se već dugo vremena uključio u priču, nudeći veliku sumu novca kako bi privukao verovatno najvažnijeg igrača u crno-belom taboru.

Grčki klub će u narednoj sezoni raspolažati najvećim budžetom u poslednjih deset godina, što otvara mogućnosti za razne kombinacije, uključujući odlaske Matijasa Lesora i Luke Vildoze. Partizan je navodno već ponudio Panteru unapređeni ugovor kako bi ga zadržao i odvratio od prelaska u Atinu. Međutim, sada se pojavila nova zainteresovana strana – Barselona.

Novinar „Sportanda“, Alesandro Luiđi Mađi, preneo je informaciju da katalonski klub priprema ponudu za Pantera. Članak španskog medija „As“ ističe da je bek šuter bio ključni igrač u seriji utakmica protiv Reala i da bi trener Jasikevičijus rado video Pantera u svom timu. Pominju se i veliki problemi sa povredama Korija Higinsa, košarkaša koji nije ispunio očekivanja.

Osim Panatinaikosa i Barselone, čak i Makabi pažljivo prati situaciju, kako navodi „As“.

Navijači Partizana sa strepnjom iščekuju ishod ove situacije, svesni da bi gubitak Pantera predstavljao veliki udarac za tim. Ostaje da se vidi koja će ekipa uspeti da ostvari prelazak ovog talentovanog igrača i kako će se cela priča dalje razvijati.

Partizan će se sigurno boriti da zadrži svog ključnog igrača, ali će morati da se suoči sa jakom konkurencijom i finansijskim izazovima koji dolaze sa interesovanjem velikih evropskih klubova.

3
0

1 Komentara

  1. Od stranaca bih se resio Papapetrua i ev. LaDeya,s tim da nadjem dvojicu boljih i visih. Nama treba jedan 210+ cm centar tipa i kvaliteta Milutinova.Ostale strance bih zadrzao svima mogucim sredstvima.Doveo bih I madog centra Derbija,Hrvata koji je protiv nas odusevio a i ovaj iz Cedevite je odlican,ako bi hteo u Beograd.Bilo bi sjajno I jedno zestoko krilo da dobijemo da deli minute sa Nanely-jem.Ako mastam,i
    tu mi se prividja Hrvat, znate vec ko… Adresa:Real!
    Ipak, Ako ne mozemo zadrzati najbolje, treba naci njihove super kopije i ne starije od 24-25 g.

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter