0
Košarka

FOTO: Youtube/Screenshot

OTKRIVENA TAJNA ČUVENOG POZDRAVA: Džordan otkrio zašto se sa Jokićem ljubi tri puta! (VIDEO)

Objavljeno: 05.06.23 u 19:10

Ovo se svaki put dešava pred početak meča, ali i na kraju

Diandre Džordan, centar Denver Nagetsa, otkrio je razlog zašto se tri puta ljubi sa srpskim košarkašem Nikolom Jokićem. Video snimak na kojem su njih dvojica razmenili tri poljupca pre i posle utakmice postao je viralan na društvenim mrežama.

Tokom intervjua, Diandre je objasnio ovu praksu:

To je srpski pozdrav. Primetio sam da se Nikola i Boban Marjanović na isti način pozdravljaju, pa sam ga pitao šta to znači. Inače smo se rukovali ili ‘bacali kosku’ nakon pobeda, ali sada smo prešli na ovo. Bitno je samo da se poljubite tri puta, nebitno je kojim redom.

Ovaj gest među Jokićem i Marjanovićem započeo je kao tradicionalni srpski pozdrav koji se često koristi među prijateljima i porodicom. Sada je očigledno pridobila pažnju i simpatije u NBA svetu.

Nikola Jokić, koji je poznat po svom smirenim stavu i skromnosti, nije komentarisao ovo novo pravilo pozdravljanja. Ipak, njegova prisnost i saradnja sa Diandreom Džordanom na terenu su svakako postali još više izraženi otkako su počeli s ovim posebnim ritualom.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter