0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Zeljko Obradovic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Panathinaikos Athens - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on April 14, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OBRADOVIĆ PORUČIO PRED SUSRET SA CEDEVITOM: ‘Moramo da budemo agresivni od početka do kraja!’

Objavljeno: 05.06.23 u 15:20

Odlična sezona za ‘crno-bele’

Košarkaši Partizana dočekuju sutra od 19 časova Cedevitu Olimpiju u odlučujućem susretu za plasman u finale AdmiralBet ABA lige. Trenutno je 1:1 u seriji, prvi meč dobili su izabranici Željka Obradovića u Beogradu 85:70, da bi u Ljubljani gosti bili bolji 95:83. Trener ‘crno-belih’ popularni ‘Žoc’ rekao je da moraju da budu agresivni od početka do kraja.

-Imali smo vremena da pripremimo utakmicu. Znamo sve što je bilo loše na toj utakmici u Ljubljani. Pre svega moramo da neuporedivo bolje iskontrolišemo skok, da reagujemo bolje na njihove promene u odbrani i da naša agresivnost bude od početka do kraja utakmice na istom nivou. – naveo je strateg Partizana.

Pored Obradovića, svoj sud dao je krilni igrač, Joanis Papapetru. On je istakao da će biti teška utakmica, ali da moraju da odigraju dobro.

-Biće teška utakmica, ali moramo da odigramo dobro i pobedimo jer želimo plasman u finale. Oni će doći spremni na borbu i da daju sve od sebe, a mi smo svesni šta je potrebno da uradimo. Stoga je potrebno da izađemo na teren i to sprovedemo. –govorio je on.

 

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter