0
Domaći fudbal

FOTO: ognjen_vranjes/ Instagram screenshot

NOVI OBRT SITUACIJE VRANJEŠ-PARTIZAN: Stopiran transfer! (FOTO)

Objavljeno: 05.06.23 u 13:20

Saga se nastavlja.

Pre izvesnog vremena odjeknula je vest da će Ognjen Vranješ postati igrač Partizana. Oko ovog tansfera je gotovo sve bilo dogovoreno, samo je ostalo da se utvrde pojedini uslovi. Međutim, prvo su se pobunili ’Grobari’ na meču protiv Vojvodine i istakli parolu ‘Svi koji Partizan mrze iz dna duše, mogu samo k**** da nam puše! Vranješ – ne može!’.

Navijačima se pridružio i nekadašnji fudbaler ‘crno-belih’ Bojan Ostojić i poričio da takvi igrači ne bi trebalo da imaju pristup klubu.

-Takvi igrači ne bi trebalo da imaju pristup klubu. – istakao je on.

Naravno, ni Vranješ nije ostao dužain i uputio prozivke na računa predsednika KK Partizana Ostoju Mijailovića.

– Kako od jednom svi sad veliki grobari se javljaju poltroni poput Ostoje koji je došao u klub na pušenju k i tako ostao u njemu, e moj bivši igrači al ste jedni svi do jednog. – napisao je Ognjen.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Zbog sve ove prašine koja se podigla oko njegovog transfera u ’crno-beli’ dres od transfera Vranješa u ovom trenutku nema ništa. Iz Humske su rešili da odustanu jer i ovako već imaju tenzičan odnos sa navijačima. Bivši igrač Crvene zvezde je trebao da potpiše ugovor prošlog ponedeljka, a promocija je bila planirana za sredinu nedelje.

 

FOTO: Instagram/bozanstvena__

 

 

 

6
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter