1
AdmiralBet ABA Liga

Kevin Punter (L) and Kevin Duane Yogi Ferrell Jr. during the Aba League Season 2022-2023 Play Off Game 1 between Partizan and Cedevita Olimpija at Stark Arena hall on May 28, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

„NEMAMO ŠTA DA IZGUBIMO“: Iz Cedevita Olimpije poručuju da su jedan cilj već ispunili!

Objavljeno: 05.06.23 u 18:30

Daće sve od sebe.

Košarkaši Cedevita Olimpije i Partizana Mozzartbet odmeriće snage u utorak od 19 časova, u trećem polufinalnom meču AdmiralBet ABA lige. Ovaj susret, odlučiće i putnika u finale regionalnog takmičenja, jer je trenutni rezutat u seriji 1:1.

Pred ovu utakmicu, medijima su se obratili trener slovenačkog tima Miro Alilović, kao i jedan od najboljih košarkaša Jogi Ferel.

– I pre početka polufinalne serije imali smo želju da dođemo do treće utakmice i taj cilj smo ispunili. Svesni smo da će test ovog utorka u Beogradu biti izuzetno težak. Kada igrate protiv boljeg i talentovanijeg tima, morate da igrate timski u odbrani, da kontrolišete igru u skoku, a istovremeno da pokušate da povežete utakmicu tako da igramo timski u odbrani i napadu – rekao je Alilović.

Sa druge strane, košarkaš Ljubljančana Jogi Ferel je poručio da Cedevita Olimpija nema šta da izgubi i da je tim izuzetno motivisan.

– Znamo da će naši rivali dati sve od sebe da nas pobede u utorak. U Štark areni je uvek teško igrati, jer se uvek okupi veliki broj navijača da podrži svoj tim. Moramo da igramo opušteno, jer nemamo šta da izgubimo. Izuzetno smo motivisani, jer nam se nudi prilika da izborimo plasman u finale takmičenja. Za ovo trenirate cele sezone, a naš posao je da stanemo na parket i damo sve od sebe.

0
0

1 Komentara

  1. Ocekujem opravljeni Partizan I psihofizicki podignu na najvise novo. Verujem da je to Zeljkom utegso I da ce brzom igrom I drskom I snaznom odbranom odgovoriti gnjavatorima iz Ljubljana. Verujem da su momci shvatili da nemaju sta kalkulisati. Dakle,od starta udariti strasno I snaznom I brzom igrom I konentracijom da ih oducimo kosarke.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter