0
Domaći fudbal

Marko Rakonjac Kup Srbije, Crvena Zvezda - Cukaricki, finale Srbija 17.5.2023 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

MALE SU ŠANSE DA RAKONJAC OSTANE U ZVEZDI: Da li velika otkupna klauzula pravi problem?!

Objavljeno: 05.06.23 u 18:50

Čeka se odluka trenera.

Dolazak Baraka Bahara u Crvenu zvezdu, očekivano, sa sobom je doneo i velike promene, pre svega u igračkom sastavu. Nema sumnje da će se klub podići na viši nivo, a da bi do toga došlo, očigledno je potrebno da se da potpuna sloboda treneru i stručnom štabu.

Prema poslednjim informacijama, jedna od odluka oko koje će Bahar morati da da svoj sud, tiče se mladog fudbalera Marka Rakonjca. Navodno, male su šanse za njegov ostanak u Beogradu, možda i zbog otkupne klauzule, koja iznosi milion evra.

Kako vreme prolazi, sve je izvesnije da Zvezda neće aktivirati ovu klauzulu i tako zadržati Rakonjca, ali će odlučujuću reč dati Barak Bahar.

Pošto je nedavno Zvezdan Terzić najavio dva nova napadača na Marakani, a u slučaju još i ostanka Aleksandra Pešića, zasigurno ne bi bilo mesta za Rakonjca, jer crveno-beli nžele da Jovan Mijatović bude četvrti špic.

Ako sve bude kako se očekuje, Rakonjac će se vratiti u Lokomotivu iz Moskve, a tamošnji mediji trenutno navode da je on u grupi igrača za prodaju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter