0
Košarka

FOTO: Twitter: LosAngelesLakers/Screenshot

LEBRONOV POSLEDNJI POHOD NA TITULU: Džejms zove Dončića i bivšeg saigrača da zajedno osvoje titulu!

Objavljeno: 05.06.23 u 20:11

Sledeća sezona će biti zanimljiva

Pojavila se mogućnost da vidimo tandeme Luke Dončića i Lebrona Džejmsa, uz podršku Kajrija Irvinga!

Prema informacijama koje je objavio poznati košarkaški novinar Šems Čaranija, moguće je da se tokom leta ostvari ova senzacionalna kombinacija. Čaranija je na svom Tviter nalogu otkrio da je Kajri Irving kontaktirao svog nekadašnjeg saigrača iz Klivlenda i raspitivao se o njegovim željama i raspoloženju za prelazak u Dalas.

Trenutno je Irving slobodan igrač, ali je prethodnih šest meseci proveo u dresu Maveriksa nakon trejda iz Bruklina.

Moguće je da pregovara s Dalasom oko produžetka saradnje, ali bi voleo da mu se pridruži i bivši saigrač s kojim je 2016. godine osvojio šampionski prsten.

Ipak, treba istaći da je malo verovatno da bi Dalas bio spreman da se odrekne svoje prve zvezde, Luke Dončića, kako bi dobio iskusnog Lebrona. U slučaju da dođe do razgovora, vrlo je verovatno da bi Maveriksi morali da ponude neke druge igrače iz svoje ekipe kako bi doveli Džejmsa.

Ova mogućnost je izazvala veliku pažnju i uzbuđenje kod ljubitelja NBA lige, koji s nestrpljenjem iščekuju dalji razvoj situacije. Ostaje da vidimo da li će se ovaj spektakularni tandem zaista ostvariti ili će ostati samo kao plod mašte i nagađanja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter