0
AdmiralBet ABA Liga

Nikola Ivanovic Dragan Bokan Zoran Nikolic ABA Liga, plej of play off Crvena Zvezda - Buducnost 4. utakmica 24.5.2021. Maj 24. 2021. Podgorica, Crna Gora foto: STARSPORT

JOVANOVIĆ GA ŽELEO U ZVEZDI, A SADA ĆE SARAĐIVATI ZAJEDNO: Crnogorski košarkaš stiže u Laktaše!

Objavljeno: 05.06.23 u 18:08

Potpisao je ugovor već u junu.

Nakon povratka Edina Atića u redove Igokee, ekipa iz Laktaša dobila je još jedno bitno pojačanje pred narednu sezonu. Ekipu Vladimira Jovanovića pojačaće Zoran Nikolić, koji stiže iz francuskog Le Portela, gde je beležio 6.6 poena i 6 skokova po meču.

Protekle sezone, upravo je Nikolić bio spominjan kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde, a očigledno je bio velika želja Vladimira Jovanovića, koji ga je sada doveo u svoje redove.

Nikolić ima iskustva igranja u ABA ligi, jer je nastupao za ekipe Budućnosti i Mege. Pored toga, u inostranstvu je bio u Huventudu, Pratu i Sent Hoselu.

Nikolić je u karijeri osvojio ABA ligu 2018. godine, dok je 4 puta bio šampion Crne Gore, uz 5 trofeja u Kupu te zemlje.

Jasno je da Jovanović ima ozbiljne planove sa Igokeom i da ih očekuje radno i zanimljivo leto.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter