0
Košarka

FOTO: Denver Nuggets

JOKIĆ RAZOČARAN NAKON PORAZA: Falila nam je disciplina!

Objavljeno: 05.06.23 u 08:43

Nije zadovoljan Nikola.

Košarkaši Denver Nagetsa su poraženi pred svojim navijačima od Majami Hita rezultatom 108:111 i tako ostali bez prednosti domaćeg terena u ovoj seriji, jer se serija sada seli na Floridu u naredne dve utakmice. Domaći su imali šut za produžetak, ali nisu uspeli da ga pogode.

Nikola Jokić bio je najefikasniji, i gotovo sam je igrao za tim iz Kolorada, sa 41 poenom, uz to je imao 11 skokova i četiri asistencije, a iz igre je šutirao maestralnih 16/28.

Nekada pobedite, nekada izgubite. Nismo želeli da se to dogodi, ali dogodilo se. Moramo da živimo sa tim. Idemo sada da igramo utakmicu u Majamiju – rekao je Jokić.

Nedostatak odbrane koštao Nagetse dva meča prednosti.

Ja sam promašio sa poludistance, Džamal je promašio isto tako, Majk trojku iz kornera. To su sve šutevi koje smo mi želeli, ali ih nismo realizovali. Uhvatili su nas u svoj ritam, ali možda je rešenje da odigramo samo malo brže. Takođe, pogodili su 17 trojki uz 48% šuta, što je veoma dobro. Falila nam je disciplina u branjenju i to ovakva ekipa kažnjava.

Ističe da ne razmišlja o statistici.

Ne znam. Nisam brojao asistencije, da budem iskren. Samo igram i ne razmišljam o statistici.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter