1
Domaći fudbal

Grobari, fans of fc Partizan and their pyrotehnics on Mozzart Super Liga 2022/2023 match between Partizan and Crvena Zveza at Partizan Stadium on August 31, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

JOJIĆ NA RADARU PARTIZANA: Crno-beli imaju ideju za rešenje u veznom redu!

Objavljeno: 05.06.23 u 09:38

Dugoročno rešenje u najavi.

Jedan od glavnih faktora kada je krojenje sastava u Superligi Srbije jeste pitanje bonus igrača, a ponekad kvalitet fudbalera mlađih od 21 godine, mogu da znače granicu između pobede i poraza.

Tako je Partizan rešio da prati Nikolu Jojiča, fudbalera lučankse Mladosti, u nadi da može da osigura njegov potpis i reši pitanje bonus igrača u naredne dve sezone, a zainteresovanost za njega potvrdio je Ivica Kralj.

Poznat je tim iz srca naše zemlje po promociji mladih igrača, pa se tako nadaju da će nakon Đorđa Gordića, putem sedmocifrenog transfera i momak rođen u Čačku, pa samim tim cifra za koju bi Partizan mogao da ga dovede, neće biti mala.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

3
1

1 Komentara

  1. Gde se mnogo priča o dolasku mladog igrača Jojića, to znači da od tog posla nema ništa, tako su najavljivali pojačanja Čumića, pa Izraelskog krilnog napadača, pa ništa od toga, ova uprava nije sposobna da dovede neko pravo pojačanje, već zbog dugova, će i ovo malo dobrih igrača da rasprodaju.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter