0
Domaći fudbal

FOTO: YouTube/Screenshot

GAVRILOVIĆ NAKON VAŽNOG TRIJUMFA NAD INĐIJOM: ‘Nismo imali šta da čekamo, napali smo od starta!’ (VIDEO)

Objavljeno: 05.06.23 u 12:40

Sezona za zaborav za Nišlije.

Fudbaleri Radničkog iz Niša juče su na gradskom stadionu ‘Čair’ dočekali ekipu Inđije u renavš meču baraža za doigravanje i zabeležili trijumf rezultatom 3:0 i tako obezbedili opstanak u eliti. Gosti su prvi susret dobili 3:1, tako da je pred tim sa Nišave bio težak zadatak, ali su na kraju ipak uspeli da nadoknade zaostatak. Nakon prvog susreta trener domaćih, Dragan Šarac podneo je ostavku, pa je utakmicu vodio njegov pomoćnik Vladimir Đorđević.

Nakon susreta, na konferenciji za štampu govorio je Draga Gavriović, drugi pomoćnik, pošto je Đorđević isključen u samom finišu utakmice. On je rekao da su postigli golove na vreme i zasluženo pobedili.

Dobro smo igrali u Inđiji, ali smo primili tri gola posle naših kikseva. Nismo imali vremena da čekamo u revanšu. Napali smo od starta, postigli golove na vreme i zasluženo pobedili potrebnom razlikom. Čestitam našem timu na divnoj igri, požrtvovanju i hrabrosti. – istakao je Gavrilović.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter