1
Domaći fudbal

from left Strahinja Erakovic Srdjan Mijailovic Aleksandar Dragovic Slavoljub Srnic Aleksandar Katai Aleksandar Pesic and Kings Kangwa celebrate Crvena Zvezda v Spartak, Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Rajko Mitic (Marakana) on October 09, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA REKLA ’NE’: Odbili drugu ponudu za defanzivca! (FOTO)

Objavljeno: 04.06.23 u 10:25

Trvde pazar u Ljutice Bogdana.

Nakon osvjanje treće duple krune u nizu i odigrane sjajne sezone, fudbaleri Crvene zvezde su zaokružili ovu sezonu kao jednu od najuspešnijih. Nakon proslave titule, Miloš Milojević je napustio kormilo ’crveno-belih’, a na njegovo mesto je odma sutra dan došao Izarealc Bakar Bahar.

Novi trener je odmah napravio neke rezove i poručio Borjanu da će greajti klupu, ali nije samo kapiten Zvezde na udaru Bahara, već i Katai. Defanzivac kluba iz Ljutice Bogdana, Aleksandar Dragović, ispunio je svoj san zaigravši za Crvenu zvezdu.

FOTO: Starsport

On je došao 2021. godine, a bilo je špekulacija da bi mogao da napusti klub u januaru, ali se to nije dogodilo, jer je i sam igrač poželeo da se oproba u Italiji ili da se vrati u Austriju. Kako otkriva MaxBet sport, klub je odbio i drugu ponudu Austrije iz Beča da proda Dragovića. Član elitnog ranga u kojem je ponikao popularni Drago želeo je da ponovi saradjuju, ali je za sada podignuta rampa.

Pored kluba i sam Bahar želi sjajnog Draga u svom timu, a klub mu je ponudio ugovor do 2026. Godine. Jedno je sigurno, a to je da će biti vruć prelazni rok.

9
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter