0
ATP

FOTO: Twitter/Screenshot

TONI PARKER UPOREDIO ĐOKOVIĆA I DŽORDANA: „Volim Federera, ali Novak je jedan od najboljih ikada!“

Objavljeno: 04.06.23 u 14:27

„Sreli smo se nekoliko puta, znam da je veliki fan košarke.“

Pred kamerama Eurosporta u Partizu, našao se i legendarni francuski košarkaš i nekada dugogodišnji NBA igrač Toni Parker. On je tom prilikom govorio i o srpskom teniseru Novaku Đokoviću, za koga je istakao da je jedan od najboljih ikada i to u svim sportovima, uprkos tome što on voli Rodžera Federera.

– Ja sam fan Rodžera Federera, moram to da kažem, ali Novak je za mene jedan od najboljih ikada, jedan od najboljih ikada u svim sportovima. Šta je uradio da toliko dugo traje i koliko dugo radi to što radi, mislim da nema mnogo takvih sportista u istoriji i zbog toga imam mnogo poštovanja za njega.

Parker je otkrio da se sa Novakom sreo nekoliko puta i da o tenisu zna nešto više, zbog devojke Alize.

– Sreli smo se nekoliko puta, znam da je veliki fan košarke. Košarka je u Srbiji možda i sport broj jedan. Volim da ga gledam kada igra, volim njegov borbeni duh, a moj omiljeni deo je njegova mentalna snaga. Znam zbog Alize malo više o tenisu i igri, i znam da je psihološki deo mnogo bitan u ovom sportu. Morate Novaka uz Rafu i Rodžera da smatrate najboljim, mentalno su najbolji. Mogu da se porede u mom sportu sa Majklom Džordanom, koji je blizu Novaka i zato imam mnogo poštovanja za njega.

Upitan je Parker o tome da li će Novak uspeti da obori rekord i popne se na prvo mesto tenisera sa najviše osvojenih Gren slem titula.

– Da, oboriće rekord, zdrav je, znam da je veoma fokusiran na svoju dijetu, svaki detalj je bitan, svakome daje posebnu pažnju i ne vidim kako neće oboriti rekord, iako znam da mnogi navijači Rodžera i Rafe to ne bi voleli, ali Novak će ga oboriti – zaključio je Parker.

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter