0
Fudbal

FOTO: Alashkert

SRBIN NA GOLU REPREZENTACIJE JERMENIJE: Čančarević za HotSport – ‘Sve je došlo na naplatu!’ (VIDEO)

Objavljeno: 04.06.23 u 23:23

Vest koja je mnoge iznenadila.

Srpski golman u redovima AlaškertaOgnjen Čančarević (33) brani odlično već nekoliko sezona u redovima jermenskog kluba, a njegove partije nisu prošle neopaženo. On je po prvi put dobio poziv od strane selektora Jermenske reprezentacije, što je on i prihvatio. Nije to praksa u Jermeniji, ali nisu mogli da ostanu nemi na sjajne partije srpskog golmana.

‘Došlo je sve na naplatu, radio sam i branio dobro pet ipo godina. Uz pomoć ljudi iz kluba i svoje dobre forme, došao sam do reprezentacije Jermenije, što je sigurno kruna moje karijere, jer iskreno mnogi fudbaleri ne dožive ovo što sam ja doživeo. Svakako velika satisfakcija i motiv za dalje.’ – rekao je Čančarević za HotSport.

Malo se priča o tamošnjim fudbalskim prilikama, pa smo ga upitali kakvo je njegovo mišljenje o jermenskom fudbalu.

‘Fudbal je u ekspanziji, ide na bolje definitivno. Poslednje dve godine dva učesnika u Ligi konferencija, Alaškert pa onda Pjunik, veliki stimulans za Jermeniju koja i sama kao zemlja dosta ulaže u infrastrukturu i fudbal.’ – kazao je sjajni golman.

Pre odlaska u Jermeniju, branio je za Slobodu iz Užica, Radnički iz Kragujevca, OFK Beograd i Radnik iz Surdulice.

 

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter