0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

SJAJNE VESTI ZA IGRAČE UOČI 2. MEČA FINALA NBA

Objavljeno: 04.06.23 u 12:37

Pratite finalnu seriju NBA lige uz 20% freebet bonusa.

Noći između četvrtka i petka nam je donela početak finalne serije NBA lige u kojoj je Denver savladao Majami sa 104:93 i obezbedio prednost od 1:0. Nikola Jokić je zabeležio novi tripl-dabl, deveti ove sezone u plej-ofu, čime je popravio rekord koji je sam postavio, upisavši 27 poena, 10 skokova i 14 asistencija.

Pored dvostrukog MVP-a, u redovima Nagetsa se istakao Marej sa 26 poena i 10 asistencija, 16 je dodao Gordon, Porter Džunior je dodao 14 poena uz 13 skokova, a dvocifren je bio i Brus Braun sa 10 poena. Na drugoj strani se istakao Adebajo sa 26 poena i 13 skokova, Vinsent je postigao 19 poena, jedan više od Hajsmita. Nešto slabiji je bio Batler koji je upisao 13 poena, 7 skokova i 7 asistencija, a jedini preostali igrač sa dvocifrenim poenterskim učinkom iz redova Hita je bio Kajl Lauri sa 11 poena i po 5 skokova i asistencija.

Novi susret između Denvera i Majamija je na programu u noći između nedelje i ponedeljka od 2.30 časova i sigurno je da ekipa sa Floride neće tako lako odustati i da će pokušati sve kako bi uspela da napravi brejk u Koloradu, ali nešto se pita i najbolji tim sa Zapada. Očekuje nas izvanredna serija, a kako bi ugođaj bio što bolji, kladionica AdmiralBet je spremila 20% freebet bonusa na svaki uplaćeni tiket na kojem su odigrani poeni/skokovi/asistencija za 5 ili više NBA igrača.

Ova promocija, kao i mnoge druge, je dostupna svim igračima koji imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Takođe, od maja svi AdmiralBet igrači imaju priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio. Pored toga, najverniji igrači mogu da računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da im donese do 50% freebeta.

Pogledajte kompletnu ponudu za NBA igrače, izaberite svoju petorku za finale i pokupite freebet bonus na svaki uplaćeni tiket, već danas!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter