0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

SAŠA ILIĆ IZGUBIO ŠANSU ZA TITULU U DRAMATIČNOJ ZAVRŠNICI: Turicov tragičar! (VIDEO)

Objavljeno: 04.06.23 u 11:58

Borba do poslednjeg minuta.

Fudbaleri CSKA iz Sofije su u pretposlednjem kolu bugarske lige igrali protiv CSKA 1948 i remizirali rezultatom 1:1. Domaći su poveli u 44. minutu golom Mahmutovića, da bi gosti došli do egala u završnici prvog dela pogotkom Pedrinja. Šansu za titulu, Ilićev tim je dobio kada su prošlom kolu savladali Lokomitivu iz Plovdiva rezultatim 1:0, a Ludogorec remizirao sa današnjim protivnikom bivšeg fudbalera Partizana.

CSKA Sofija je imala priliku da dođe do pobede u poslednjim minutima i reši pitanje prvaka Bugarske, kada je u dubokoj sudijskoj nadonadi Turicov imao priliku da sa bele tačke bude junak, ali to se nije desilo, jer je promašio i postao tragičar.

Sa druge strane, Ludogorec je savladao Levski rezultatom 3:2 i vratio se na vodeću poziciju. U narednom poslednjem kolu, CSKA će igrati protiv Levskog, dok će tim iz Razgrada gostovati Černom Moru. Tako da, da će izabranici Saše Ilića iako pobede, zavisiti od ishoda u tom duelu.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter