1
Evroliga

Kevin Punter (L) and Rudy Fernandez during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Real Madrid on March 31, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PANTER MOŽE DA BIRA: Još jedan velikan poslao ponudu za kapitena Partizana – Odlazak sve izvesniji!

Objavljeno: 04.06.23 u 22:45

Donekle je bilo i za očekivati da će brojni evroligaški klubovi biti zainteresovani za njega.

Prethodnih dana su brojni evropski insajderi objavili da je Panatinaikos ozbiljno zaintresovan za angažovanje Matijasa Lesora. Pored PAO-a, za usluge francuskog centra navodno je zainteresovan i Virtus.

Danas se pojavila nova informacija.. Naime, oni su pored Lesora zainteresovani i za Pantera, ali nisu jedini. Barselona vrlo ozbiljno radi na angažovanju kapitena Partizana za narednu sezonu.

Panter je odigrao fenomenalno u Evroligi i potpuno je očekivano da brojni velikani budu zainteresovani za njegove usluge. On se još u dresu Olimpije iz Milana dokazao na Evroligaškoj sceni, a ova sezona bila je samo potvrda svega toga.

4
5

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter