0
Fudbal

FOTO: Twitter/@PSG_inside

MESI O SVOM BORAVKU U PSŽ-U: ’Prelepo iskustvo, uživao sam!’

Objavljeno: 04.06.23 u 11:20

Argentinac završio svoju priču u ’gradu svetlsoti’.

Fudbaleri Pari Sen Žermena su sinoć odigrali protiv Klermona u poslednjem kolu francuske Lige 1 i doživeli poraz rezultatom 3:2. Verovatno je rezultat najmanje bitan, jer su Parižani ranije osigurali titulu prvaka, 11. po redu, čime su postali klub sa najviše osvojenih domaćih prvenstava.

Nakon ovog duela od kluba su se oprostili Lionel Mesi i Serhio Ramos, kojima ističu ugovori na kraju sezone. Krilni napadač će karijeru najverovatnije nastaviti na Bliskom istoku, u Al Hilalu, gde će ponovo imati duele sa Ronaldom koji nastupa za Al Nasr. Takođe, pominju se i Inter Majami, čiji je vlasnik Dejvid Bekam, ali i Barselona.

Mesi je rekao da je srećan što je imao priliku da igra za PSŽ.

– Srećan sam što sam imao priliku da igram za PSŽ. Zaista sam uživao da igram u ovom timu, sa tako dobrim igračima. Želim da se zahvalim klubu na prelepom iskustvu u Parizu. – istakao je svetski prvak sa Argentinom.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter