0
Domaći fudbal

Milos Degenek UEFA Europa League Crvena Zvezda - Mitjiland 4.11.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DEGENEK POTVRDIO DA GA JE ZVEZDA ZVALA: „Voleo bih da se vratim, ali još ništa nije gotovo!“

Objavljeno: 04.06.23 u 15:23

Mogao bi ponovo da obuče crveno-beli dres.

Dolazak Baraka Bahara na klupu Crvene zvezde, mogao bi da vrati na Marakanu jedno poznato ime. U pitanju je Miloš Degenek, za koga su kružile priče da srpski šampion želi da ga vrati u svoje redove.

Degenek, koji je u dva navrata nosio dres crveno-belih, o povratku u Beograd, govorio je za Alo.

– Bilo je kontakta sa Zvezdom. Moja želja za povratkom nije sporna. Svi znaju koliko meni znači ovaj klub. Zvezda je moja kuća i uvek sam tu da pomognem – rekao je Degenek i dodao:

Milan Rodic Milos Degenek Midtjylland – Crvena vezda UEFA Liga Evrope,Europa League 21.10.2021. foto: Nikola Mitic/STARSPORT

– Voleo bih da se vratim, želja je uvek prisutna, to nije sporno. Još uvek nije ništa gotovo, ali smo u kontaktu – zaključio je iskusni defanzivac.

Australijski reprezentativac trenutno nastupa za Kolumbus, sa kojim ima ugovor do kraja godine. Podsećamo, Degenek je u Crvenoj zvezdi u oba mandata igrao u Ligi šampiona, a priča se da bi njegov novi povratak na Marakanu, mogao da znači odlazak Aleksandra Dragovića ili Strahinje Erakovića.

7
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter