2
AdmiralBet ABA Liga
Nebojša Čović

FOTO: Starsport

ČOVIĆ NAJAVIO NOVA OGLAŠAVANJA ZVEZDE: „Igraćemo prvo srpsku, pa onda ABA ligu!“

Objavljeno: 04.06.23 u 12:21

„Ta zamka koju su pokušali da naprave.“

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović, gostovao je na TV Prva, gde je između ostalog govorio i o predstojećem plej-ofu AdmiralBet ABA lige. Oko svega toga, podigla se velika prašina u javnosti, nakon što je regionalno takmičenje objavilo termine finalne serije koji se poklapaju sa finalnom serijom AdmiralBet KLS Superlige Srbije.

Čović je istakao da će Zvezda prvo igrati srpsku ligu, a potom regionalnu, a da će se u narednim danima oglasiti oko svega.

– Ja ne znam ko je napisao taj naslov. Zvezda će igrati u terminima koje je predvidela srpska liga, prvo srpsku ligu. A, nakon toga će igrati ABA ligu. Ta zamka koju su pokušali da naprave, o njoj ćemo pričati. To je da Zvezda ne igra 30 dana, da izgubimo formu, da se relaksiramo, da ne kažem, i da se ugojimo u međuvremenu. O tome ćemo pričati u narednim danima – rekao je predsednik crveno-belih.

Podsećamo, juče se posle prvog saopštenja Crvene zvezde, oglasio i sportski direktor AdmiralBet ABA lige Milija Vojinović, koji je istakao da će se u slučaju poklapanja utakmica sigurno tražiti najbolje moguće rešenje.

Ne bih sada ulazio u odluku organa KLS i zbog čega su, preko noći, promenili odluku da se plej-of igra pre, umesto kao što je prevashodno bilo odlučeno, posle završnice ABA lige. Ali, to je njihova interna odluka, koja nije komunicirana sa mnom, već sam za nju saznao iz medija. Bez obzira, u meni, kao sportskom direktoru ABA lige, zaduženom za kalendar, ukoliko se utakmice plej-ofa poklope na isti dan, sigurno će imati sagovornika u želji da nađemo najbolje moguće rešenje, u opštem interesu, štiteći integritet oba takmičenja. A, tu sigurno nema prostora za bili kakva uslovljavanja i jednostrane odluke – rekao je Vojinović u razgovoru za Sportklub.

0
1

2 Komentara

  1. Vecite pratim od 1959.g. a tada sam navijao za Vojvodinu.. Iz nase ulice Sasa i ja.. Za Partizan sam presao jednog dana kada su 4 navijaca CZ napala 1 partizanovca a ja bio hrabar i stao mu u odbranu…Ubrzo sam shvatio da sve sto je vezano za CZ podleze ozbiljnoj kontroli i da iza svega lezi laz, muljanje, otimanje, prevara i galama… Obzirom da je Covic 10-ak godina mladji pratim ga od kada je poceo da se eksponira kao KOMUNJARA… Bio je jedan od najgorih, pricao je jedno a radio drugo…. Da nije bilo komunizma verovatno bi bio sekundarac negde u Zelezniku… I sada isto… U vreme pandemije namuljao da vec osvojeno prvomesto u ABA KKP izgubi…

    2
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter