8
Domaći fudbal

Nikola Terzic (L) prvi nastup debi za FK Partizan Milos Jojic (R) Fudbal-Super League Season 2020/2021 Partizan v TSC Beograd, 05.05.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport ©

BIVŠI FUDBALER PARTIZANA NA PRAGU POVRATKA U HUMSKU: Duljaj već počeo da sklapa kockice za narednu sezonu! (FOTO)

Objavljeno: 04.06.23 u 10:52

’Crno-beli’ krenuli ofanzivno u prelani rok.

Fudbaleri Partizana odigrali su sezonu za zaborav i sigurno će svaki navijač poželeti da izbriše iz sećanje ovu godinu. Mozzart Bet Superligu Srbije završili su kao četvrti, a u Kupu su ispali u ranoj fazi od Radničkog iz Sremske Mitrovice. Takođe i na klupi su bile travice, sezonu je počeo Ilija Stolica, da bi ga nasledio Gordan Petrić, a ovu agoniju završio Igor Duljaj.

Pisalo se da bi Ognjen Vranješ mogao da bude prvo pojačanje u Humskoj ovog leta, a na kraju je to Nikola Terzić, od koga se puno očekivalo. Prema pisanju Telegrafa, krilni napadač će da se pojavi na prozivci Partizana koja je zakazana za 16. jun. Mladi Terzić je prethodnih godinu dana proveo na pozajmici u Bandirmasporu, ali je turski klub odlučio da ne otkupi njegov ugovor koji iznosi 500.000 evra, jer nisu uspeli da se plasiraju u viši rang, a to im to predstavlja trošak više.

FOTO: Starsport

Nekadašnji adut Čukaričkog ima ugovor sa Partizanom još godinu ipo dana. On je kao bonus igrač igrao kod Aleksandra Stanojevića i imao solidnu minutaže, a I beležio je dobre partije. Dolaskom Ilije Stolice napustio je Humsku, a ukoliko ostane Dijabate,  teško da bi Terzić mogao da ima veću minutažu i sledeće sezone.

 

12
4

8 Komentara

  1. Sklapa kockice a uprava grabi parice jadno je to sve, muciliste popunjeno posto je pusten AV- miljenik iz pritvora evo nosili su balon umesto testera na protestima kako bi obezvredili proteste …zato im sluzi STALA u humskoj….

    0
    1
    Odgovori
  2. Sklapa kockice a uprava grabi parice jadno je to sve, muciliste popunjeno posto je pusten AV- miljenik iz pritvora evo nosili su balon umesto testera na protestima kako bi obezvredili proteste …zato im sluzi STALA u humskoj….

    0
    1
    Odgovori
  3. Borjan bi mogao iz inata da zavrsi karijeru u Partizanu… Prica se da na tome,preko Tumbakovica, radi njegova supruga Sneza, koja je ostavila dubok trag u Partizanu.

    1
    0
    Odgovori
  4. Kupite Kljajica,
    Odlican golman, besplatan , u jeku karijere, Partizanovac, zbog Stojkovica nije mogao vise, kad je stigaobu Pazar osetno poboljsan odbrana, nije kikser, mnogo bolji od Popovica i Stevanovica

    3
    0
    Odgovori
  5. Da li mislite Kralj, Nadj i ti posle takve bruke da i dalje sedite u Partizanu. Sram da vas bude, da radite na gašenju kluba koji vas je stvorio kao igrače. Držite se i dalje Vučelica i Vazure, daleko ćete dogurati.

    13
    1
    Odgovori
    • Sasvim si u pravu. Najveće zlo su VV. Mislim da niko nema snage da nešto promeni. Opet ćemo da kaskamo za Zvezdom posle prvih 5-6 kola i već tada da izgubimo šanse za dobar plasman. Živi bili pa videli. Nadao sam sa da će Ostoja uspeti ali predajom tužbe to će se odugovlačiti 2-3 godine taman da ovi još pokradu.

      10
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter