4
AdmiralBet ABA Liga

KK Partizan and KK Crvena Zvezda ilustracija illustration during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Crvena Zvezda mts Belgrade at Stark Arena on December 08, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PROBLEM ZA ZVEZDU: ABA liga objavila termin finala, a KLS je to odavno uradio!

Objavljeno: 03.06.23 u 16:10

Biće to teška situacija

Nakon dužeg iščekivanja, finalni termini ABA lige su konačno objavljeni. Na zvaničnom sajtu Jadranske lige može se videti da će finalne utakmice biti odigrane od 12. do 22. juna. Međutim, ova vest je donela dodatne izazove za Crvenu zvezdu, koja će se morati da igra dva takmičenja istovremeno.

Crveno-beli su već duže od dve nedelje čekali da saznaju svog finalnog protivnika iz duela Cedevita OlimpijaPartizan, koji je trenutno 1:1 u seriji, a majstorica će se odigrati 6. juna. Zvezda je već 23. maja izborila plasman u finale, što znači da su već 17 dana čekali da saznaju svog rivala, a sada su dobili i termine finalnih utakmica.

ABA liga je imala mnogo problema sa rasporedom u ovoj sezoni, a to je poremetilo i čitav kalendar takmičenja. Problemi su se pojavili zbog izlaska Partizana iz Superlige Srbije, dok se Crvena zvezda i dalje takmiči u njoj. Čak je i Superliga objavila termine finala, u kojima će Zvezda igrati. Međutim, ABA liga je odredila sasvim drugačije termine za svoje finale, od 12. do 22. juna, što znači da Zvezda može imati utakmice čak i istog dana.

Zbog ovoga, Crvena zvezda je izdala saopštenje u kojem ističe da neće igrati ABA ligu dok se ne završi takmičenje u Superligi Srbije. Verovano se da će ABA liga ispuniti tu želju, ali su iznenadili sasvim drugačijim terminima. Ovaj potez ABA lige dodatno je osporio integritet takmičenja, o čemu su već pisali mediji širom Balkana, i još jednom su pokazali da, nažalost, te tvrdnje nisu neosnovane.

13
3

4 Komentara

    • Tacno ko nam je kriv sto nismo raspali ustaški klub koji se uvlači jos goroj aba ligi i sto igramo domace prvenstvo i pokusavamo da pokazemo da je ostao neki Srpski klub u vrhu Evrope. Tacno ko nam je kriv sto se glodarima zakazuje po jedna utakmica u seriji na nedelju dana, a kukaju kako igraju Covicevu ligu. Tacno,ali igraju po direktivi bivola Savica i velikog Rumenogluo, sa narodnim parama koje naravno nisu dobili nikada kako kazu. Gde su pare sto ste iskukali na prosjacenje i otimanje od dece tako sto ste im delili majice ako uplate za porez vise od tebe 3000din, zasto taj isti porez jos uvek niste platili, gde su ta imena na terenu sa dobrotvorima,gde su nestale liste sa sredstvima???? Dokle god imate takve uvek cete i biti smesni,jadni i mali! Gospodin Ostoja vam polako gasi svetlo i vraca se u limarsku radionicu,a Rumenoglu ce vam okrenuti kljuc u bravu pre nego se ukrca za Cacak!

      3
      4
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter